Προφίλ :

 

Πλήρως εξιδεικευμένο συνεργείο τεχνήτων της γυψοσανίδας αποτελεί την «καρδιά» της εταιρείας που υφίσταται στην αγορά της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Ελλάδος απο τις αρχές της δεκαετίας του '90.

Χρησιμοποιώντας τα τελειώτερα εργαλεία, τοποθετούμε στον χώρο σας τα καταλληλότερα για την εργασία που μας αναθέτεται υλικά.

Με λίγα λόγια...

    Δημιουργούμε το αύριο...
                  ...Κατασκευάζοντας σήμερα!

Η εικοσαετης πλέον εμπειρία μας, τα έμπειρα στελέχη μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι οι σημαντικότερες εγγυήσεις που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας.

Μερικά από τα γνωρίσματα μας :

  Ανθεκτικότητα κατασκευής
  Οικονομία (χαμηλές τιμές)
  Υψηλή αίσθηση κατασκευών
  Ταχύτητα αποπεράτωσης
  Υπεύθυνες λύσεις προσαρμοσμένες για εσάς
  After Sales Service
  Εμπιστοσύνη, Εμπειρία και τεχνογνωσία
                            

Αναλαμβάνουμε :

  Επαγγελματικούς χώρους
  Καταστήματα
  Γραφεία
  Οικίες

Απευθυνόμαστε σε τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς, εργολάβους καθώς και ιδιώτες που αντιμετωπίζονται με πλήρη υπευθυνότητα και σεβασμό για τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των έργων τους.

Πάντα με πλήρη υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των έργων σας.

Είμαστε οι πλέον εξειδικευμένοι στην εφαρμογή συστημάτων ξηράς δόμησης τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως για διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, οροφές, τοιχοποιίες επενδύσεις τοίχων, πυραντοχή και ηχομόνωση.

Χρησιμοποιούμε γυψοσανίδες και παρελκόμενα της εταιρίας KNAUF συνοδευόμενα από όλα τα πιστοποιητικά και τις προδιαγραφές. Εφαρμόζουμε τα συστήματά μας σε μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα.

Η σκέψη μας είναι συνεχώς στραμμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη. Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις για οποιαδήποτε σχεδιαστική απαίτηση στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει. Οι ειδικές απαιτήσεις του πελάτη αποτελούν την πυξίδα και τον οδηγό μας προκειμένου να του προσφέρουμε την λύση που ο ίδιος αναζητά στις λειτουργικές του ανάγκες.

Το όραμα μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη λειτουργικές λύσεις μέσα από ποιοτικές διαδικασίες, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες κατασκευής χρησιμοποιώντας την σχεδιαστική μας υπεροχή με επαγγελματική εξυπηρέτηση και συνέπεια.